top of page

VELKOMMEN TIL MEDISINSTUDIET, NTNU!


Kjære alle nye studenter! Kjære KULL 17! Velkommen til medisinstudiet ved NTNU - verdens beste studie, studentby og studiemiljø (helt objektivt sett såklart)! Vi gleder oss til å treffe dere i august. Dere er nok blitt spammet med info fra NTNU om ditten og datten, men vi har satt sammen en konkret guide til nye studenter om de tingene som er essensielle å ordne for deg som ny medisinstudent. Trykk her for å komme til guiden.

Når man er ny førstiss på medisin så er man fadderbarn. Alle fadderbarna er delt inn i grupper på ca. 12 og har ca. 10 faddere - sammen er dere en flott og fin faddergruppe! Vi starter semesteret med to fantastiske og varierte fadderuker. De begynner mandag 13. august. Dere kan lese mer om fadderukene, bl.a. hva som kan være greit å ha med hjemmefra (til å bruke i fadderukene) og programmet her. All denne infoen og enda mer snadder finner dere under "Ny student?" I menyen øverst.

Ta kontakt med en i Placebostyret dersom dere lurer på noe. Vi står klare for å ta dere imot med åpne armer!


SISTE NYTT
ARKIV
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page