top of page

PÅSKEBLOT

Kortversjon:


Hva: Påskeblot!

Når: Hele uken! Fest: 03.04 kl. 21.00 - HOLD AV DATOEN FOR DETTE VIL DU IKKE GÅ GLIPP AV!

Hvor: Overalt på øya! Fest: Diskoteket - Be there or be (medbrakt drikke er ikke tillatt!)

Pris (inngang til festen): 120 kr - Biilliiig

Billettsalg: Fredag 18.03 via Google-skjema. Betalingsinfo kommer på FB så følg med! Det er begrenset antall plasser så her er det om å være tidlig ute!

Antrekk-Fest: Afterski (Det vil bli kåring av beste antrekk så her er det bare å finne fram det beste du har av afterski )


Langversjon:


Solis, Parus caeruleus-sang, Hepatica nobilis og Bombus lucorum, sikrere tegn på at 2 år med ikke-selvpålagt hiatus endelig er over finner du ikke! Endelig kan vi i MF Placebo invitere til PÅSKEBLOT - vårens største begivenhet! (Ja, større enn hva enn Foetus og Bilyd pønsker på) Dette blir en hel uke fylt med skikkelig påskestemning!

Vi snakker: ◦ Påskeeggjakt - Nye skjulesteder hver dag! ◦ Påskekrim med premie - Er du Placebos neste mesterdetektiv? ◦ Påskesnacks på finalebanen ◦ Påskeharer som går rundt på sal og deler ut godis You naaaame it! (https://bit.ly/3IZYuIl)


Er du lei deg for at det ikke ble Åre? Ikke fell en (t)Åre Her har du et plaster på (s)Åre Istedenfor Åre Så vi får brukt skidressene (v)Åre Avslutter vi uken i storslagen stil med fest på Diskoteket kl. 21.00 den 03.04! Finn fram afterskiantrekket som ligger og samler støv, for denne kvelden vil du ikke gå glipp av! (Det ryktes at våre hemmelige etterforskere etterlyser den med mest gjennomført antrekk )

Kveldens underholdning serveres først kl. 21.30 av et veldig mystisk band - navneslipp vil skje på festen så møt opp for å få med deg hvem de er! Deretter, som et skikkelig plaster på såret for de to årene som har vært (*ehrem* fuck korona!), står vår egen Band-Aid for kveldens hovedunderholdning kl 22.10 Når sårene en er leget blir det DJ og full afterskistemning resten av kvelden!

Du tenker sikkert, men dette må jo koste meg halve leveren og en nyre! Nei! Billett til festen er kun for den nette summen av 120-, penger! - Lommerusk ikke sant?

Billettsalget starter fredag 18.03 via Googleskjema, så følg med på arrangementet for å ikke gå glipp av det. Det er begrenset antall plasser så her gjelder det å være på!


Vi i placebostyret ser fram til et eventyrlig påskeblot med dere!


PS: Baren på diskoteket kommer til å være åpent så medbrakt drikke er ikke lov!

Comments


SISTE NYTT
ARKIV
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page