top of page

Generalforsamling


Placeboåret 2019 er på hell, og Placeboåret 2020 står for døren! Placebostyret kaller derfor inn alle Placebos medlemmer til generalforsamling torsdag 9. januar -20 i MTA, Kl. 17:00! Det blir pizza! PROGRAM: - Gjennomgang av Placeboåret 2019 v/ leder - Gjennomgang av regnskap og budsjett v/ økonomisjef - Presentasjon av styreverv - Valg av Placebostyret 2020 Sakslisten sendes ut på mail i forkant. STYREVERV: - Leder - Nestleder - Faddersjef - Økonomisjef - IT-sjef - Idrettsjef - Blæstesjef - Festsjef - Sekretær Man stiller til verv ved å møte opp og melde seg på dagen. Du kan lese mer om styrevervene på placebos nettside - https://www.mfplacebo.no/styret Dersom du skulle lure på noe, er det bare å sende oss en melding her på siden, så svarer vi deg! Huk gjerne tak i oss i gangene også :) Ønsker du ikke selv å stille er du hjertelig velkommen for å stemme fram de du ønsker skal sitte i Placebostyret 2020. Det serveres også Pizza! – derfor veldig viktig at alle som vil komme trykker «skal» på arrangementet slik at det bestilles nok til alle. GEN-VORS Det beste med placebos generalforsamling er at det har et innebygget vors. Senere på kvelden inviterer vi alle til å bli med videre til Back to School-fest på Studio 26! Det er altså lov å ta med seg drikke på generalforsamlingen, og starte vorsingen der. Det nyvalgte styret vil bli invitert på vors sammen med Placebo-alumni (de tidligere styrene) etter generalforsamlingen. Vi gleder oss voldsomt til å se alle på generalforsamlingen, og til å møte Placebostyret 2020!! Med hjertelig hilsen - Placebostyret 2019


SISTE NYTT
ARKIV
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page