top of page

FAK-FEST


Kortversjon Hva: FAK-FEST! Hvor: Studio 26 Når: 31. oktober, Kl. 22:00 Tema: Halloween Pris: 50 Langversjon Nå er det det nok en gang tid for FAK-FEST! Festen der alle helserelaterte linjer møtes på kryss og tvers, stifter vennskap og danner det beste grunnlaget for samarbeid mellom morgendagens helsepersonell! Placebo inviterer altså alle linjer ved MH-fakultetet + resterende helserelaterte linjer til en megafest på Studio 26. Poenget med FAK-FEST er jo at vi skal bli bedre kjent, og vi kjører derfor på med blandingsvors mellom linjene før festen. Skjemaet hvor man melder seg på et vors kommer så snart det er ferdig. Festen havner på 31. oktober, og hva passer vel bedre da enn Halloween-tema. Vi oppfordrer derfor alle til å slenge på seg ett kostyme. Kanskje får vi se en slutty nurse, gal kirurg eller en skummelt god Freud-etterlikning, hvem vet. Dørene åpner 22:00, og CC er på 50 kr – altså nesten gratis 😉 Vi gleder oss til å se dere der. Let’s FAK’ing party


SISTE NYTT
ARKIV
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page