top of page

Trippelcup 2019!


VM-kjøret er omsider over, og etter utallige timer foran tv-en føler du kanskje på skammen over å ikke ha forlatt sofaen den siste uka. FORTVIL EI! Det er på tide å aktivere svettekjertlene igjen og hvilken bedre anledning enn

MF Placebos årlige trippelcup! Trippelcup er et arrangement der lag konkurrerer i volleyball, fotball og kanonball. Det blir selvfølgelig masse bra premier og kåring av vinnerlag, beste kostyme og beste teamspirit! Det skal selvfølgelig også nevnes at det er VELDIG LAVTERSKEL å bli med. Det trengs hverken ballferdigheter, god kondis eller svømmeknappen for å være med, så her er det bare å slenge seg rundt og melde seg på. Meld på ett lag med 5-6 personer (minst to på banen av hvert kjønn) og møt opp lørdag 9. mars klokken 12.00 på idrettsbygget Gløshaugen. (Det er bare gymmen som er stengt i år, ikke hallen). Påmelding sendes til brage.lilleaas@me.com innen torsdag 7. mars.

Sjekk ut facebook-arrangementet for mer informasjon!


SISTE NYTT
ARKIV
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page