top of page

Høstens happeninger - recap!


Høsten har vært fylt av mye moro og festligheter:

- August: Fadderuker - wow så mye moro på kort tid. Intensiv og effektiv sosialisering!

- August: Placebos raskeste - nytt arrangement i forbindelse med NTNUI sitt "Treningsløftet". Her ble det sprint langs vakre Nidelva, både med og uten potet mellom knærne. Vinner ble kåret og alle konkluderte med at det var en hyggelig ettermiddagsøkt!

- September: Låvefest - hjelpes så frigjorte man blir når man kommer seg ut av byen. Her var det dans og karsk til langt på natt! Heldigvis kom alle seg tilbake til Trondheim og de som husker den kan se tilbake på en fin kveld! Her husket ingen på å ta bilder - tyder på en bra kveld!

- Oktober: Boksalg - det er viktig å studere mens man er student også, så MFPlacebo arrangerte boksalg med over 60 bøker for alle klassetrinn. Gjenbruk er bra!!

- November: Fak-fest - helsefolk, samle dere! Studio26 ble fylt opp av studenter fra helserelaterte studier. Det ble en svett, men meget vellykka fest! HEIA HELSE!

Tusen takk for en kjempefin høst! Vi i styret gleder oss til årets siste arrangement med dere - Julefilmkveld blir torsdag 6. desember på Studsal. Velkommen skal dere være! <3

Bilder vil bli lagt i album - besøk "Galleri" på menyen øverst på siden!


SISTE NYTT
ARKIV
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page