top of page

PLACEBOSTYRET 2018!


Den 11. januar hadde vi generalforsamling i MF Placebo og det nye styret er valgt. Vi gratulerer de nyvalgte, og ønsker dere lykke til i året som kommer! I tillegg takk til alle som stilte til valg, og til de som kom for å stemme. Etterpå dro vi videre på vors sammen med alumni - Placebostyret 17 ble døpt inn i de eldres rekker, samtidig som vi feiret det nye styret. Så dro vi på Studio 26 for Back2School sammen resten av Trondheims studenter. Det ble en like stor suksess som i fjor med god stemning og hæla i taket!!!

Det nye Placebostyret består av:

Leder: Vigdis Linnea Pedersen

Nestleder: Thea Garnes Huitfeldt

Økonomisjef: Elfrid Sandvik

Idrettssjef: Sturla Granheim

Blæstesjef: Edvardt Ilebakke

IT-sjef: Ive Stemsrud

Sekretær: Sverre Sørgjerd

Faddersjef: Ingrid Heir

Festsjef: Eirik Unneland


SISTE NYTT
ARKIV
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page