GENERALFORSAMLING OG BACK2SCHOOL!


Torsdag 11. januar er det tid for generalforsamling i MF Placebo kl. 17 i LA21. Placebostyret 17 går av, og Placebostyret 18 skal velges. Kom for å stille til valg eller stemme fram en venn! Det blir pizza, men husk å trykk "Skal" på eventen som du finner her. Da vet vi hvor mye vi skal bestille. Det blir en gjennomgang av året, samt økonomi. Etterpå tar vi turen til Studio 26 der det blir Back 2 School! Og det er bare å starte vorset under generalforsamlingen! Alle studenter i Trondheim er invitert, så vi håper og tror dette blir like bra som i fjor!

Xoxo,

Placebostyret <3


SISTE NYTT
ARKIV
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Medisinerforeningen Placebo

Medisinsk-teknisk forskningssenter, NTNU

Olav Kyrres gate 9

7030 Trondheim

E-post: placebo@list.stud.ntnu.no

www.mfplacebo.no

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com