GOD JUL!


Vi i Placebostyret ønsker å takke for det flotte året som har vært. Det har vært et innholdsrikt år som startet med Åretur i Januar, konseptfest, trippelcup, påskeblot, eksamenskos, grilling, fadderuker, immatrikuleringsball, låvefæst, fakultetsfest, julefilmkos og juleblot. Vi gleder oss masse til året som kommer! Det hele starter med generalforsamling og valg av nytt styre - Placebostyret 2018 - torsdag 11. januar!!! Dette blir stor stas. Etterpå drar vi på Back2School-fest på Studio 26.

Med det ønsker vi dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Juleklem fra Placebostyret 17


SISTE NYTT
ARKIV
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Medisinerforeningen Placebo

Medisinsk-teknisk forskningssenter, NTNU

Olav Kyrres gate 9

7030 Trondheim

E-post: placebo@list.stud.ntnu.no

www.mfplacebo.no

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com