NYE NETTSIDER!


Velkommen til MF Placebos nye nettsider! Nettsidene er under oppgradering og mye av innholdet vil gradvis fornyes og overføres fra den gamle nettsiden. Vårt langsiktige mål er at nettsidene etterhvert skal bli mer brukt, og derfor har vi revidert og oppgradert hva som skal være på den. I tillegg skal den også være lettere å bruke enn den vi brukte tidligere. Det vil etterhvert komme medlemssider, der man som medisinstudent kan logge inn og få tilgang til begrenset innhold som er rettet til studentene våre.

Velkommen til Placebos nye IT-verden!


SISTE NYTT
ARKIV
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Medisinerforeningen Placebo

Medisinsk-teknisk forskningssenter, NTNU

Olav Kyrres gate 9

7030 Trondheim

E-post: placebo@list.stud.ntnu.no

www.mfplacebo.no

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com