top of page

TRIPPELCUP OG ABSOLUT KONSEPTFEST


Torsdag 2. mars arrangerte MF Placebo Absolut konseptfest på Studio 26. Denne festen var ny av året, og erstattet tidligere Absolut helsefest. Studenter fra hele NTNU var invitert på utkledningsfest. Mange kull og gjenger hadde gått sammen og arrangert vors med samme tema for utkledning. Senere møttes alle på Studio 26 der det var god stemning!

Lørdagen etterpå, 4. mars, var det tid for den tradisjonelle Trippelcupen. Her var det godt oppmøte og vi tangerte rekorden fra 2015 med antall påmeldte lag! Deltakerne stilte med god stemning, innsats og lagånd og styret med forfriskninger. Lagene konkurrerte mot hverandre i sportene volleyball, kanonball og fotball. Vinnerne av cupen ble laget Småripsa, mens SKAM 11 vant beste konsept og MS Orch prisen for beste lagånd. Tusen takk for innsatsen til alle som deltok!


SISTE NYTT
ARKIV
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page