top of page

ÅRLIGE ARRANGEMENTER I REGI AV MF PLACEBO

Vi i MF Placebo gjør alt vi kan for at alle skal trives som medisinstudenter her i Trondheim. I løpet av året arrangerer vi en rekke fester og andre arrangementer for å spre glede og skape samhold mellom studentene. Under finner du et bildedryss fra de ulike arrangementene og en oversikt over de ulike arrangementene.

Arrangementer anker

AUGUST

 

Fadderukene

Fadderukene er en pangstart på studenttilværelsen ved NTNU. I løpet av disse dagene er det lagt opp til mange forskjellige aktiviteter, koordinert med fakultetet, for å bli kjent med sine nye klassekamerater. Det blir blant annet arrangert jungelrebus, pub-til-pub-runde, bokstavfest, idrettsdag og ikke minst dåpen, hvor man blir tatt opp som fullverdig medlem av MF Placebo. For nye studenter er det bare å glede seg!

 

Immatrikuleringsball

Fram med finstasen og gre håret, nå er det klart for ball. Dette markerer slutten på fadderukene. Her blir det god mat, taler og ikke minst mimring fra fadderukene. Etter at dansegulvet er ryddet og maten har sunket, blir det selvsagt klart for fest ut i de sene nattetimer. Ikke tro pynten setter en demper på festingen.

 

SEPTEMBER

 

Låvefæst

En legendarisk fest! Er det èn fest du skal være med på, så er det denne. På med trønderoutfiten og la barten gro, nå skal det festes trønderstyle! Det blir satt opp busser til en låve utenfor Trondheim, der det blir liveband og musikk til taket løfter seg. Playlisten inneholder selvsagt Åge, DDE og The Kids. Her blir det liv, RAIRAI!  

 

JANUAR

 

Generalforsamling i MF Placebo

Rundt årsskiftet kaller MF Placebo inn til generalforsamling. Her blir året gjennomgått. Hvordan går det med økonomien? Var arrangementene vellykket? Er det behov for lovendringer? Nå har styret sittet et år, så nå er det klart for valg av nye ildsjeler til å representere MF Placebo.

Back To School

Endelig er juleferien over, og du kan komme tilbake til studentlivet igjen. Etter generalforsamlingen er ferdig er det duket for en kjempefest for alle Trondheimstudentene for å komme inn i modus igjen før studiene begynner for fullt. En perfekt anledning for å catche-up med klassekameratene, eller kanskje få seg noen nye gløsvenner?

Bal Medicorum

Vinterens vakreste eventyr. Ballkomitéen inviterer studenter og undervisere til en stilfull gallaaften på Britannia Hotell. Det blir middag i idylliske Palmehaven restaurant, med påfølgende dans i speilsalen. Dette er en glimrende mulighet til å få vrikket på dansefoten sammen med en medstudent. I løpet av kvelden skal det kåres årets underviser fra nominerte kandidater. Det blir sikkert nachspiel i år også.  

 

ÅRE!

ÅREts begivenhet. Medisinstudentene pakker skia for en skikkelig heisatur over grensa til skianlegget i Åre. Her er det duket for ski og fest om hverandre i 3 dager til ende. Opp tidlig i bakken, rett fra bakken til afterski og du rekker akkurat en liten matbit før det bærer på fest ut i de sene nattetimer. Med alpinanlegg i WC-klasse og vannvittige priser på Systembolaget, legges alle forholdene til rette for en legendarisk tur med både fysisk fostring og god gammeldags flatfyll. Fra Åre har man alltid mange gode (og dårlige) minner. Ja, det er jo hvis man i det hele tatt husker noe.  

MARS

 

Idrettscupen Helseløs (tidligere kjent som Trippelcup)

I mars står også litt fysisk aktivitet for tur, i kostymer selvfølgelig. Lag med deltagere fra ulike kull konkurrerer mot hverandre i tre ulike idretter, hvor det kjempes med blod, svette og tårer.  Vinneren premieres naturligvis, men også beste lagånd og utkledning vil hedres.

I 2020 valgte det nye styret å inkludere hele MH-fakultet til idrettscupen Helseløs. Deltagere fra sykepleie, radiografi, bioteknologi, fysioterapi, energi og miljø, samt medisin konkurrerte i fotball, kanonball og stivheks. 

 

Påskeblot

En siste fest før påskeferien kommer. Ta på noe gult, og bli med ned på D12 for en herlig kveld med medstudentene dine. Det blir konkurranse mellom kullene, og kanskje har også påskeharen vært innom og lagt igjen noen påskeegg?  

 

MAI

 

Grilling i konteparken

Hva er vel bedre en vakker maidag, enn å ta en tur ned i parken. Her kan vi friste med engangsgriller og pølser i lange baner! Det vil også bli en fotballturnering, hvor heder og ære står på spill.  

 

17.mai-tog

På nasjonaldagen stiller MF Placebo mannsterke for å gå i borgertoget. Foran går lederen med vår prektige fane, til misunnelse for alle andre linjer. Ta på deg finstasen og still opp, dette er et koselig avbrekk i eksamensforberedelsene.

bottom of page