top of page

Studenter Uten Grenser


Studenter Uten Grenser (StudUG) Trondheim er en studentdrevet organisasjon som arbeider tett med Leger Uten Grenser. Vi tar sikte på å involvere og opplyse studentene om Leger Uten Grensers virksomhet, og tar imot studenter fra hele Trondheim. Hos oss kan du bli kjent med studenter på tvers av studier og samtidig engasjere deg i internasjonale humanitære kriser gjennom innsamlingsaksjoner, kurs, feltmøter, filmkvelder og andre arrangementer.

StudUG Trondheim er en relativt ny forening som ble stiftet i 2018 og har vært aktiv siden. Målet vårt er å nå ut til studenter av alle slag, rekruttere til feltarbeid, engasjere studenter i Leger Uten Grensers arbeid og spre informasjon om det som skjer i verden. Det er helt gratis å være medlem og du bestemmer selv hvor mye du ønsker å engasjere deg.

 

Høres dette interessant ut for deg? Da oppfordrer vi deg på det sterkeste til å sjekke oss ut på instagram eller facebook! For å melde deg inn trykker du på denne linken; https://legerutengrenser.no/studenter-uten-grenser/.

Følg oss på sosiale medier

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
bottom of page