top of page

NORSK MEDISINSTUDENTFORENING

Hva jobber Nmf med?

Vi jobber både på nasjonalt og lokalt nivå  med de saker som medisinstudenter bryr seg om: hvordan skal eksamen se ut? hvordan bør læringen foregå? hvordan bør opptaket til turnus være og hva bør du få som lønn i din deltidsjobb?

Her i Trondheim arbeider vi med grunnutdanning, lønn og turnus gjeldende spesielt for våre studenter, for eksempel deltar vi i lokale lønnsforhandlinger og var med og kommenterte studiegjennomgangen.

Nmf Trondheim tilbyr også kurs, foredrag, informasjonsmøter og utveksling. Vi arrangerer pleiemedhjelperkurs, juleverksted, klesinnsamling og sommerutveksling.

 

Medlemsfordeler

Legeforeningen er alle norske legers interesseorganisasjon og 98% alle leger er medlemmer. Siden Nmf er en del av legeforeningen så vil du som student få de samme medlemsfordelene for eksempel vil du få både Legeforeningens tidsskrift, samt vårt eget studenttidsskrift Æsculap i posten.

Vi kan også tilby en rekke andre fordeler til våre medlemmer:

 

  • Gode bank- og forsikringsavtaler

  • Utvekslingsmuligheter

  • Juridisk bistand fra Legeforeningen

  • Rabatter på kurs i regi av Nmf og TrAMS

  • Rabatt hos Norwegian, Bokkilden og Gymo

  • Mulighet til å søke stipender gjennom Nmf og Legeforeningen

 

 

Meld deg inn i dag!

Du kan også finne flere medlemsfordeler på hjemmesiden vår.

 

Engasjer deg!

Nmf har også mange ulike prosjekter for den engasjerte student. Er det at alle mennesker bør ha tilgang på livsviktige medisiner, eller er det norske folkehelse du brenner for? Medisinernes Humanitæraksjon, Folkehelseuka og UAEM er bare noen av de tingene du kan engasjere deg i.   Valgmulighetene er mange, les  mer om ulike prosjekter på hjemmesiden vår, eller ta kontakt med prosjektansvarlig for å bli medlem i prosjektgruppa i Trondheim. Vi trenger engasjerte studenter til å sitte i lokallagsstyret her i Trondheim. Et verv i styret er sosialt og du får brukt de evnene dine som du ikke får brukt ellers på studiet. Ved å delta i organisasjonsarbeid får du verdifull erfaring om hvordan man leder mennesker og påvirker prosesser. Du får erfaring med å lede arbeid både visjonært (hvordan man velger seg mål), og organisatorisk (hvordan arbeide strategisk for å oppnå de). Du får også mulighet til å utfordre dine egne holdninger og meninger i diskusjon med andre studenter. Som styremedlem får du også mulighet å delta på spennende tillitsvalgtopplæring, grunnutdanningskonferanse og vårt landsmøte. Bli med i fellesskapet - still til verv i Nmf! Du er ikke skikkelig legestudent før du leser tidsskriftet - bli medlem og få det gratis i posten i dag!   Les mer på medisinstudent.no Eller ta kontakt med oss! facebook.com/NmfTrondheim trondheim@medisinstudent.noeller ta direkte kontakt med dine tillitsvalgte.     

 

Medisinstudentenes Humanitæraksjon (MEDHUM)

MedHum er en humanitæraksjon drevet av Norsk Medisinstudentforening. Siden starten i 1991 har MedHum samlet inn over 14 millioner, og er en av Norges STØRSTE studentdrevne humanitæraksjon. Neste aksjon skjer høsten 2016. MedHum-prosjektet i 2014 jobbet for sikrere fødsler og en redusering av barnedødelighet i Sierra Leone, i samarbeid med Leger Uten Grenser! Vi er svært stolte av å kunne støtte våre fremtidige kolleger i deres harde arbeid. Alt av innsalede midler gikk direkte og uavkortet til Leger Uten Grensers prosjekt. Måten vi samler inn penger på er blant annet ved bøssebæring, bamsesykehus, aksjonsløp osv. Dessuten gir MedHum-revyen her i Trondheim hele overskuddet sitt til MedHum-prosjektet!

 

For mer informasjon se www.medhum.no

www.facebook.com/MedHumTrondheim

Trondheim@medhum.no

bottom of page