top of page
Gruppebilder Placebo-3.jpg

PLACEBOSTYRET
2023

Alle foto: Fartein B. Ringset

STYREMEDLEMMENE

Alle headshots Placebo-1.jpg

Idrettssjef

Maria Siyana Kanistus

25 år, fra Ålesund

Kull 22

Idrettssjefen har ansvaret for arrangementer knyttet til fysisk fostring i linjeforeningen. Herunder kan det nevnes fotballturneringer og idrettscup. Idrettssjefen har også hovedansvaret for Åreturen.

Headshots Placebo-1.jpg

Økonomisjef

Ida Alsvik Walløe

21 år, fra Oslo

Kull 22

Økonomisjefen har ansvaret for pengestrømmen i MF Placebo. Økonomisjefen setter opp budsjett og fører regnskap, ordner billettsalgene til MF Placebos festligheter og sørger for at foreningen til enhver tid har en sunn økonomi.

Headshots Placebo-5.jpg

Faddersjef

Benjamin Holte Sørhaug

24 år, fra Skien

Kull 22

Faddersjefen har hovedansvaret for å arrangere fadderukene. For at de nye studentene skal få en best mulig start på studiet, legges det stor vekt på gjennomføringen av fadderukene. Faddersjefen sørger for å danne en fadderkomité, som vil hjelpe til med arrangeringen.

Headshots Placebo-7.jpg

Leder

Aurora Lillevik Nordheim

23 år, fra Stavanger

Kull 21

Lederen er styrets øverste leder, og har det formelle ansvaret for at MF Placebos hjul ruller og går. I tillegg til å sørge for at undersåttene gjør jobben sin skikkelig, har lederen ansvar for møteinnkallinger og er ordstyrer på møtene.

Alle headshots Placebo-37.jpg

Nestleder

Tale Enger Beckrøge

24 år, fra Oslo

Kull 22

Nestlederen hjelper lederen med sine oppgaver, og har ansvaret for blant annet innkjøp og påmeldinger. Nestlederen stepper inn dersom lederen av en eller annen grunn ikke kan utføre sine oppgaver.

Alle headshots Placebo-11.jpg

Sekretær

Caroline Slotten

19 år, fra Kristiansand

Kull 22

Sekretæren har ansvaret for å føre referat fra styremøtene. Skal også sørge for den sosiale trivselen innad i styret, og hjelpe til dersom de andre styremedlemmene trenger hjelp til sine oppgaver.

Headshots Placebo-8.jpg

Festsjef

Mateusz Gozdan

22 år, fra Sandvika

Kull 22

Festsjefen har hovedansvaret for arrangering av alle festene til MF Placebo. Herunder kan det nevnes Låvefæst, Juleblot, Påskeblot osv. Har også ansvar for å opprettholde kontakt med utestedene MF Placebo har avtale med.

Headshots Placebo-6.jpg

Blæstesjef

Gine Grydeland

18 år, fra Høvik

Kull 22

 

Blæstesjefen har ansvaret for instagramkontoen, informere om og promotere for MF Placebos arrangementer. Dette innebærer laging av plakater, teaserfilmer og sending av mail til massene. 

Headshots Placebo-10.jpg

IT-sjef

Charlotte Presas Mathisen
20 år, fra Finnsnes

Kull 22

IT-sjefen har hovedansvaret for driften av websiden og facebooksiden til linjeforeningen. I tillegg har IT-sjefen ansvaret for de flerfoldige mailinglistene til MF Placebo.

336925537_903335067619646_260426882637261661_n.jpg

Komitésjef

Magnus Haugmoen Handegard

24 år, fra Arendal

Kull 20

Komitésjefen har ansvar for å koordinere arbeidet mellom de mange komitéene på medisinstudiet. I tillegg er komitésjef leder for sosialkomiteen (SOSKOM) til

MF Placebo, som lager små og store arrangementer, åpent for alle medisinstudenter.

bottom of page