top of page

LÅVEFÆST!


Endelig skal MF Placebo arrangere den beryktede låvefesten igjen!🔥🔥Kortversjon: Hva: Låvefæst! Når: lørdag 20. november Hvor: Fremo Gård Billettsalg: tirsdag 09/11 klokka 17.00 på LAB Karsk?: Hah! Selvfølgelig!


Langversjon: Låvefesten er årets absolutte høydepunkt, så denne festen må du få med deg!

Vi durer avgårde med busser fra hovedbygget på Gløs (Galtvort) klokka 19:00! Kom på tida😁


For at det skal bli ordentlig trønderliv i festen forventer vi at dere finner fram deres tykkeste bart og flotteste skinnvest! Og for å ha sjans til å vinne den gjeeeve prisen som årets trønder må du ikke glemme flanell-skjorta heller!

Aldersgrensa på låven denne kvelden er 18 år!🍻


Det kan være lurt å hvile dansefoten og pusse skoene før denne festen. Det kommer nemlig live-band som skal spille rivende trøndermusikk sånn at du kan swinge deg rundt på dansegulvet inn i de sene nattetimer!💃🏽Og dersom du kjenner på at swingen er litt skralten etter lite dansing i koronaen, så arrangerer MF Placebo swingkurs lørdag 06/11! Du har altså ingen grunn til å ikke by opp flørten din til dans!

Det blir salg av karsk, øl og pølser på låven! Bonger kjøpes som alltid med vipps. Det er også lov med medbrakt av alle slag, MEN LEGG GLASSFLASKENE IGJEN HJEMME!


Når svetten har ført til at trønderbarten mister taket og dansefoten har fått krampe, er det tid for å kjøre inn til byen igjen. Bussene går tilbake til hovedbygget på Gløs fra klokka 01.00 fram til 01.30.

Prisen for denne festlige kvelden er 230 kr. Billettsalget skjer på LAB, tirsdag 09/11 klokka 17.00. Billettene betales med vipps på stedet, og man kan kun kjøpe en billett hver. Det er begrensa antall plasser til festen, så her gjelder det å være første mann til mølla. Det lønner seg derfor å være tidlig ute!


Det har blitt satt av billetter til studenter i femte og sjette som er på utplassering utenfor Trondheim, samt de som er på LINK, og dette skal dere ha fått info om i kullgruppene.


Herre blir artig! Ses på LÅVEFÆST!Klem placebostyret!<3

Comments


SISTE NYTT
ARKIV
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page