Idrettscupen Helseløs


Kortversjon Hva: Idrettscupen Helseløs 2020 Hvor: Idrettsbygget på Gløshaugen Når: 8. mars kl. 13 For: Alle linjer ved MH-fakultetet GRATIS (Påmelding: https://docs.google.com/forms/d/1IRamQxSpmvpdmBwa8GfeKZYYfvlG6JLJ0xUvNa4aB-4) Langversjon Placebo ønsker å invitere alle linjer ved MH-fakultet velkommen til idrettscupen HELSELØS 2020!🎊 Cupen vil finne sted på idrettsbygget på Gløshaugen den 8.mars klokken 13.00 (på selveste kvinnedagen). Det vil konkurreres i hjørnefotball, kanonball og stiv(krampe) heks. Dette er med andre ord et sportsarrangement for både idrettsentusiaster og sofasittere. Hvert lag må bestå av mellom 6-8 personer. Vi har ikke satt noen krav til antall gutter og jenter per lag, men vil oppfordre til å danne blandede lag 😊 I tillegg er det gøy om lagene har et tema og kler seg ut deretter! Det vil bli gitt plusspoeng for beste lagkostymer, samt artig lagnavn, så her er det bare å være kreative. Vinnerne vil selvfølgelig få en nice premie! Påmelding må skje innen 5.mars. Her er link til påmelding: https://docs.google.com/forms/d/1IRamQxSpmvpdmBwa8GfeKZYYfvlG6JLJ0xUvNa4aB-4 Dersom du ikke har funnet et lag, men ønsker å delta kan du fylle ut dette skjemaet så skal vi prøve å danne et lag for deg: https://docs.google.com/forms/d/1nZZ9riXhx9rnVbmXGBSt3BctUz1CwheUKaLJrPLuBoQ Kom og kjemp om å bli MH-fakultetets beste linje!


SISTE NYTT
ARKIV
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Medisinerforeningen Placebo

Medisinsk-teknisk forskningssenter, NTNU

Olav Kyrres gate 9

7030 Trondheim

E-post: placebo@list.stud.ntnu.no

www.mfplacebo.no

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com