top of page

Julekos på Studsal


Kortversjon: Hva: Julekos på Studsal Når: 3. desember, Kl. 12:00-14:00 Julestemning?: Det er liksom greia, ja 😉 Skjult agenda?: Neeei.. sludder. Langversjon: Desember står for døren, og med den melder angsten seg i det du innser at det bare er noe få uker igjen av semesteret og du har ikke begynt å lese enda. Vi styrer derimot glatt unna vinterdepresjonen, og inviterer alle til Studsal for litt alletiders julekos. Vi steller i stand med vafler, pepperkaker, kaffe, gløgg og julemusikk, slik at du kan stikke innom og bare høste julestemning i disse ellers travle tider. Sleng deg ned med oss i sofaen én time eller to, eller bare rask innom mellom forelesninger og leseøkter – du er uansett hjertelig velkommen til Studsal 3. desember, kl. 12:00-14:00. Placebos generalforsamling er like på den andre siden av nyttår, og om du en av de som har vært nyfiken på å stille til styret er dette sjansen din til å få spurt oss ut om de ulike vervene, og hva det vil si å sitte i placebostyret. Dette er også en utmerket mulighet til å hente Lerker, gensere og oblater til studentbeviset for de som trenger det. Gledelig Jul!


SISTE NYTT
ARKIV
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page