top of page

Låvefæst!


Kortværsjona:

Ka: Låvefæst!

Når: 20. sæptæmber

Kor: Fremo Gård

Karsk?: Hah! Kødde du med mæ eller?

Langværsjona: Endelig e det tia for årets desidert største bengivenhet, næmlig låvefæst!! Vi dure avgårde med første bussen fra Shell elgsteter kl. 19:00, siste buss går kl. 19:30. Når det kjem te festdrakt, så kjenne du t reglan. Her ska det bli fart i festen, så du stille med både bart og skinn-væst. Det e itj gæli om du får med dæ flanell’n også. Vi kåre årets trønder, så itj nøl med å jål dokker til. Karsken e det vi som fikse, og både karsk, øl og pøls sælges på låven. Som alltid kjøpes bonga med Vipps. Medbrakt e tillatt, men ikke glassflaska!! Når trønderbarten har mista klisteret og swingen blir slapp, e det på tide at vi drar oss heimatt. Da har vi bussa som går tilbake til Shell elgseter mellom klokka 00:45 og kl. 01:30. Det koste flæsk å vær kar, og prisen for festelighetan lande på 150 krona. Billettsalget skjer ved kantina på LAB, 11. sæptæmber, kl. 17. Billetten betales med Vipps på stedet, og det e begrensa med plassa. Her gjelds første mann til mølla-prinsippet, så det lønne sæ å vær tidlig ut! Om det e læng sia du har fått prøvd dæ på swingen, eller kanskje ikke har tosja til no. Da e det bare å sleng sæ på et lite swingkurs, som vi har i forkant. Detta skjer på LAB 18. sæptembær kl. 18:00, og et eget arrangement for det kjæm seiner. Herre blir artig!

bare å sleng sæ på et lite swingkurs, som vi har i forkant. Detta skjer på LAB 18. sæptembær kl. 18:00, og et eget arrangement for det kjæm seiner.

Herre blir artig!


SISTE NYTT
ARKIV
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page