top of page

Velkommen til medisinstudiet høsten 2018!


Kjære nye medstudent - gratulerer så mye med plass på medisinstudiet i Trondheim! Året som kommer vil bli fylt av liv og røre, skole og fest, oppturer og nedturer, sang og dans og ikke minst gode venner (pluss kanskje litt loooove også?)! Her på nettsiden kan du finne info om oppstart, program, ting som er viktig, ting du ikke trenger å bekymre deg for ennå og andre tips og triks i studentliv-tilværelsen som venter deg! På menyen øverst på siden er det en egen "Ny student?"-bolk, trykk på den og du vil finne ei lita guide:)

Husk dette før du drar hjemmefra:

- Sjekk fadderukeprogrammet (bildet med ukeplanen). Under er det mulig å få mer detaljert info om hva som skjer de ulike dagene.

- Det er lov å grue seg! Det fine er at du ikke er alleine om å være ny. Vi som skal være fadderne deres var igjennom akkurat det samme i fjor, og vi veit hvordan det kan være vanskelig og uvant. Vi skal ta dere varmt imot og hjelpe dere med alle inntrykk og all informasjon som velter over dere når dere starter.

Dette kommer til å gå fint!

PS. Nye studenter lurer ofte på hva perspektivemnet er og når man må ordne det - svaret er at det er ikke no å stresse med før dere kommer. Vi faddere kommer til å gi tips til gode fag, og du kan ordne dette etter du har ankommet Trondheim:)

Vi gleder oss til å møte dere!


SISTE NYTT
ARKIV
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page