February 27, 2020

January 13, 2020

January 1, 2020

December 10, 2019

November 25, 2019

October 10, 2019

August 30, 2019

August 6, 2019

April 29, 2019

Please reload

SISTE NYTT

Velkommen til medisinstudiet høsten 2018!

July 29, 2018

 

Kjære nye medstudent - gratulerer så mye med plass på medisinstudiet i Trondheim! Året som kommer vil bli fylt av liv og røre, skole og fest, oppturer og nedturer, sang og dans og ikke minst gode venner (pluss kanskje litt loooove også?)! Her på nettsiden kan du finne info om oppstart, program, ting som er viktig, ting du ikke trenger å bekymre deg for ennå og andre tips og triks i studentliv-tilværelsen som venter deg! På menyen øverst på siden er det en egen "Ny student?"-bolk, trykk på den og du vil finne ei lita guide:) 

 

Husk dette før du drar hjemmefra:

- Sjekk fadderukeprogrammet (bildet med ukeplanen). Under er det mulig å få mer detaljert info om hva som skjer de ulike dagene. 

- Det er lov å grue seg! Det fine er at du ikke er alleine om å være ny. Vi som skal være fadderne deres var igjennom akkurat det samme i fjor, og vi veit hvordan det kan være vanskelig og uvant. Vi skal ta dere varmt imot og hjelpe dere med alle inntrykk og all informasjon som velter over dere når dere starter. 

Dette kommer til å gå fint! 

 

PS. Nye studenter lurer ofte på hva perspektivemnet er og når man må ordne det - svaret er at det er ikke no å stresse med før dere kommer. Vi faddere kommer til å gi tips til gode fag, og du kan ordne dette etter du har ankommet Trondheim:)

 

Vi gleder oss til å møte dere!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss
Please reload

ARKIV
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Medisinerforeningen Placebo

Medisinsk-teknisk forskningssenter, NTNU

Olav Kyrres gate 9

7030 Trondheim

E-post: placebo@list.stud.ntnu.no

www.mfplacebo.no

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com