top of page

KJØP DEG EN PLACEBOGENSER!


Kjære alle Placebomedlemmer!

Fryser du på lesesalen? Savner du det perfekte plagg til kjølige høstkvelder? Ønsker du å vise resten av Trondheims studentmasse hvilken linjeforening du tilhører? Vi har nok en gang løsningen! Nå har du igjen sjansen til å bestille deg en råflott Placebogenser!

Kort versjon:

  • Kjøp Placebogenser!

  • Bestill på www.university.no med skolekode 03412U

  • Koster 349 kr

  • Tilgjengelig i de tre fargene lysegrå, mørkeblå og sort.

  • Bestillingsfrist er 20. september

Lang versjon:

Genseren koster 349 kr, og er tilgjengelig i de tre fargene sort, mørkeblå og lysegrå i størrelsene S, M, L, XL og XXL med logoen til Placebo trykket i hvitt på ryggen. Se plakaten under. Genseren lik og samme modell som Placebostyrets gensere, bare i andre farger.

For å bestille genseren går du inn på http://university.no/, og taster inn skolekoden 03412U. Her kan du selv velge farge og størrelse, og gå videre til betaling.

Det kommer en ekspedisjonsgebyr på 59 kr for frakt.

Tips: Hvis flere går sammen og bestiller flere gensere sammen, betaler dere uansett bare en ekspedisjonsgebyr. Det eneste er at alle genserne da kommer i samme navn, noe som kan gjøre hentingen litt mer komplisert.

Du bestemmer selv om du ønsker å betale ved bestilling (0 kr) eller med faktura (49 kr i tillegg). Hvis du velger betaling ved bestilling får du tilsendt betalingsinformasjon til din mailadresse med en gang du har bekreftet bestillingen. Betalingen må da skje via nettbank innen 7 dager etter bestilling. Hvis du ikke betaler innen fristen vil din ordre overføres til etterskuddsbetaling, hvor en tilleggsgebyr på 49 kr kommer i tillegg.

Genserne kommer i en felles forsendelse til MTFS, hvor vi vil ha en felles utdelingsdag på studsalen. Mer informasjon om dette kommer senere.

OBS OBS: Husk å bestille innen 20. september!

Vi håper at mange ønsker å benytte seg av dette tilbudet, og vise resten av Trondheims studentmasse hvilken linjeforening du tilhører.

Mvh. Placebostyret 2017


SISTE NYTT
ARKIV
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page