February 27, 2020

January 13, 2020

January 1, 2020

December 10, 2019

November 25, 2019

October 10, 2019

August 30, 2019

August 6, 2019

April 29, 2019

Please reload

SISTE NYTT

VELKOMMEN TIL MEDISINSTUDIET, NTNU!

July 21, 2017

Kjære alle nye studenter! Kjære KULL 17! Velkommen til medisinstudiet ved NTNU - verdens beste studie, studentby og studiemiljø (helt objektivt sett såklart)! Vi gleder oss til å treffe dere i august. Dere er nok blitt spammet med info fra NTNU om ditten og datten, men vi har satt sammen en konkret guide til nye studenter om de tingene som er essensielle å ordne for deg som ny medisinstudent. Trykk her for å komme til guiden. 

 

Når man er ny førstiss på medisin så er man fadderbarn. Alle fadderbarna er delt inn i grupper på ca. 12 og har ca. 10 faddere - sammen er dere en flott og fin faddergruppe! Vi starter semesteret med to fantastiske og varierte fadderuker. De begynner mandag 13. august. Dere kan lese mer om fadderukene, bl.a. hva som kan være greit å ha med hjemmefra (til å bruke i fadderukene) og programmet her. All denne infoen og enda mer snadder finner dere under "Ny student?" I menyen øverst.

 

Ta kontakt med en i Placebostyret dersom dere lurer på noe. Vi står klare for å ta dere imot med åpne armer!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss
Please reload

ARKIV
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Medisinerforeningen Placebo

Medisinsk-teknisk forskningssenter, NTNU

Olav Kyrres gate 9

7030 Trondheim

E-post: placebo@list.stud.ntnu.no

www.mfplacebo.no

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com