top of page

PLACEBOS PÅSKELABYRINT og PÅSKEBLOT 2.0


Lørdag 25. mars gikk påskeblot 2.0 av stabelen. Det nye styret har gjort noen endringer ved dette arrangementet, og vi kan si det ble en stor suksess! Billettsalget ble fort utsolgt, og medisinstudentene så ut til å storkose seg på Sukkerhuset med shotski, beer pong, billjard, dansing, god stemning og ikke minst Tacky Cardia! Dette var både Tackys siste opptreden og ikke minst kull 11s siste Placeboarrangement. I forkant gjorde vi heder og ære på dette flotte kullet, i form av å arrangere eget vors for dem - det ble satt stor pris på!

I forkant av påskeblot har vi gjort noe nytt av året, nemlig laget MF Placebos egen Påskelabyrint! Presentert av selveste stemmen av påske, nemlig Viggo Valle! Vi håper alle har kost seg like mye som vi i styret har! Og ikke minst at påskestemningen er på vei!


SISTE NYTT
ARKIV
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page